FERDUS: Více než stovka produktů ve vánoční akci XXL

Pozor!

Akce skončila.

Proč čekat na povolování opasků až do Štědrého dne? FERDUS odhazuje sponu v dál už o deset dní dříve s vánoční akcí XXL. Speciální ceny, dárky, slevy na celé kategorie, zvýhodněná balení. To vše, a ještě mnohem více v nabídce níže. Akce platí od 14. 12. do 20. 12. 2023 nebo do vyprodání zásob.

První na ráně je dosud největší promo na utahovačky. S jednotným zvýhodněním ve výši 25 procent představují rovný tucet pneumatických krasavic. Nechybí základní modely, střední třída i top kousky. Vybírat můžete mezi všemi známými čtyřhrany: 1/2″, 3/4″, 1“. Navíc doplněno o kufříkový set.

Rázový utahovák je sice moc pěkný kousek nářadí, bez pořádného ořechu má ale užitnou hodnotu sotva poloviční. Proto jsme se rozhodli dát stejnou slevu i na nástrčné klíče. A to rovnou pro celou kategorii čítající téměř čtyřicet položek.

Abraka dabra – teleskopický magnet. Harry Potter by možná pohrdl, v dílně ale bude k nezaplacení. Přitom jen stačí nakoupit alespoň za 2000 Kč bez DPH.

Kup jeden a druhý máš zdarma. Akce 1+1 na všechny stěrače. A pozor, jednotlivé délky lze mezi sebou libovolně kombinovat.

Lepší, než být na Vánoce jako dělo je si nějaké koupit. Třeba tlakové, které bude v každé garáži neocenitelným pomocníkem.

„I’m on the highway to hell“ je sice vypalovačka jako řemen, ovšem bočnici s ní jen tak neoznačíte. Mnohem vhodnější bude použít specializované vybavení určené přímo k výše uvedené pneulibé činnosti. Ale hard rockové klokany si při práci klidně můžete pustit taky 🙂

Pozn.: 30% bonus opět platí na kompletní kategorii, tedy i na náhradní sady písmen nebo číslic.

Ke dvěma libovolným montážním pastám z produkce FERDUS naježí poctivého chlupáče, chcete-li: montážní štětec.

Poslední akční vánočka je z produktové palety strojního vybavení. Úspora 4000 Kč bez DPH při koupi pneumatického roztahováku TL-1200B, který je v e-shopu FERDUS roky zavedenou a spokojenými zákazníky prověřenou klasikou, je úlovek, vedle nějž i kapru ve vaně blednou šupiny závistí.

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Slevy nelze kombinovat s jinými zvýhodněními.

Pokud máte zájem o další vybavení pro autoservisy a pneuservisy – montážní stroje, zvedáky, materiály na opravu pneumatik, duše, vyvažovací materiály, nářadí nebo chemické produkty, kontaktujte přímo firmu FERDUS, s. r. o.